28-erių įžaidėjo perėjimas į NBA buvo laukiamas jau praėjusią vasarą, kuomet jis tapo naudingiausiu viso sezono Eurolygos krepšininku. Praėjusią savaitę serbas patvirtino, jog pageidautų tokiu maršrutu pasukti dabar.

„Šiais metais aš jau pasiruošęs keliauti į NBA, jau laikas. Pernai psichologiškai dar nebuvau tam pasirengęs, norėjau dar sezoną praleisti Europoje. Bet matysime, kaip viskas pasisuks. Esu labai laimingas ir „Anadolu Efes“ klube, taigi, žiūrėsime, kaip susiklostys reikalai“, – komentuodamas savo ateitį, sakė buvęs Kauno „Žalgirio“ atstovas.

NBA lygoje teisės į V. Micičių nuo 2020-ųjų priklauso Oklahomos „Thunder“, kuris galiausiai nei pasiūlė V. Micičiui priimtiną vaidmenį, nei sutiko išmainyti į kitą komandą.

Eurohoops.net praneša, kad trečiadienį suėjo terminas, kuomet NBA klubai galėjo išpirkti „Anadolu Efes“ gynėjo kontraktą. Tai patvirtino ir žaidėjo agentas Miško Ražnatovičius.

Praėjusiame sezone V. Micičius tapo ir rezultatyviausiu Eurolygos krepšininku, fiksavęs 18,2 taško vidurkį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją