29-erių 208 cm ūgio klaipėdietis, duodamas pirmąjį interviu oficialiai klubo interneto svetainei, teigė itin aukštai vertinantis „Panathinaikos“ vardą.

„Ši komanda turi neįtikėtiną istoriją, galbūt turtingiausią visoje Europoje. Man į ją atvykti – didelė garbė. Sąžiningai kalbant, vienas didžiausių mano gyvenimo tikslų buvo vieną dieną apsivilkti „Panathinaikos“ aprangą ir pelnyti šių nepaprastų sirgalių palaikymą. Pastarosiomis dienomis jau spėjau gauti daug jų žinučių socialiniuose tinkluose“, – kalbėjo A. Gudaitis, palinkėjęs stiprybės su miškų gaisrais šiuo metu kovojantiems graikams.


Praėjusį sezoną lietuvis pradėjo Sankt Peterburgo „Zenit“ gretose, bet dėl Rusijos agresijos Ukrainoje persikėlė į Neapolio „Gavi“ (Italija) ekipą.

Šiemet nacionalinei komandai nepadėsiantis A. Gudaitis Eurolygoje vidutiniškai rinko po 6,7 taško ir 4,2 atkovoto kamuolio.

Stipriausiame žemyno turnyre jis taip pat yra atstovavęs Kauno „Žalgiriui“ ir Milano „Olimpia“ (Italija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)