Sekmadienį skelbėme, jog Lietuvos rinktinės atakuojantį gynėją Marių Grigonį šią vasarą jau įsigiję Graikijos vicečempionai nustojo domėtis buvusiu žalgiriečiu Joffrey Lauvergne'u ir pateikė pasiūlymą A. Gudaičiui.

Apie pasiektą susitarimą pirmasis pranešė Sport24.gr žurnalistas Alexandros Trigas. Buvo skelbiama, jog lietuvis rinkosi iš dviejų pasiūlymų, be PAO juo aktyviai domėjosi Miuncheno „Bayern“.

Praėjusį sezoną Artūras pradėjo Sankt Peterburgo „Zenit“ gretose, bet dėl Rusijos agresijos Ukrainoje persikėlė į Neapolio „Gavi“ ekipą.

Šiemet šalies nacionalinei komandai nepadėsiantis A. Gudaitis pernai Eurolygoje vidutiniškai rinko po 6,7 taško.

Pastarąjį sezoną PAO kolektyvas turnyro lentelėje pralenkė tik Kauno „Žalgirį“ ir Vilerbano ASVEL. Beje, Atėnų klubą neseniai sustiprino dar vienas pajėgus priekinės linijos žaidėjas – amerikietis Derrickas Williamsas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją