„El Chacho“ pravardę turintis įžaidėjas į Madridą keliasi iš Milano „Armani“ ekipos, kur praleido paskutinius trejus metus.

Praėjusį sezoną jis Eurolygoje vidutiniškai per rungtynes pelnė 8,3 taško, atliko 4,5 rezultatyvaus perdavimo, atkovojo 2,3 kamuolio, perėmė 0,7 kamuolio. Su Ettore Messinos auklėtiniais ispanas prasibrovė į ketvirtfinalį, tačiau Milano komandą ten eliminavo būsimieji čempionai Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkai.

Italijos pirmenybėse jo statistiniai vidurkiai atitinkamai buvo 11,1 taško, 5,5 rezultatyvaus perdavimo, 2,1 atkovoto kamuolio ir 1,5 perimto kamuolio per rungtynes.

Dukart Eurolygos čempionas per savo karjerą sužaidė 358 NBA rungtynes. 2006 – 2010 metais jis vilkėjo Portlando „Trail Blazers“, Sakramento „Kings“, Niujorko „Knicks“ komandų marškinėlius. 2016-2017 metų sezoną jis vėl persikėlė už Atlanto į Filadelfijos „76ers“ ekipą.


Lietuvos rinktinėje lyderio savybėmis išsiskyręs Ignas Brazdeikis svarsto galimybę žaisti Kauno „Žalgiryje“.

Kaip praneša „BasketNews“, 23 metų 198 cm ūgio gynėjo ir puolėjo pozicijose galintis rungtyniauti krepšininkas viliojamas tiek į „Žalgirį“, tiek į Vitorijos „Baskonia“.

Savo ruožtu „Monaco“ pirmadienį paskelbė, kad dar trims metams pratęsė sutartį su 24-erių Donta Hallu.

Klubas išsaugojo komandoje savo žvaigždę Mike'ą Jamesą ir vyriausiąjį trenerį Sašą Obradovičių. Ekipą papildė pajėgūs naujokai Elie Okobo, Jordanas Loydas ir Johnas Brown III.

Dėl galingų dėjimų iš viršaus „Donta Air“ pramintas puolėjas tapo vietinės publikos numylėtiniu.

Eurolygoje jis per rungtynes paskutinį sezoną vidutiniškai pelnė 8,3 taško, atkovojo 5,1 kamuolio, blokavo 1,1 metimo.

Nesnaudžia ir Belgrado „Partizan“ – išsaugos komandoje 26-erių Mathiasią Lessortą.

Prancūzijos rinktinės vidurio puolėjas paskutinį sezoną vidutiniškai per 10 Europos taurės rungtynių pelnė 31,1 taško ir atkovojo 6,4 kamuolio. Prieš persikeldamas į Serbiją jis praėjusį sezoną buvo pradėjęs Tel Avivo „Maccabi“ komandoje.

„Partizan“ beveik po dešimtmečio pertraukos kitą sezoną sugrįš į Eurolygos varžybas, o taktines schemas žaidėjams braižys legendinis Željko Obradovičius.

Vasarą komandą papildė Danilo Andjušičius, Dante Exumas ir Jamesas Nunnally, prie derybų stalo susėsta su Ioannisu Papapetrou.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)