N. Laprovittola į Barseloną persikėlė pernai iš Madrido „Real“.

Praėjusį sezoną jis Eurolygoje vidutiniškai per 20 min. pelnė 9,6 taško, atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir atkovojo 1,8 kamuolio.


Vienas aštriausių įžaidėjo ginklų – staigūs tolimi tritaškiai metimai, kuriuos jis Eurolygoje realizavo net 44 pro. taiklumu.

Savo ruožtu „Monaco“ šeštadienį paskelbė sudariusi sutartį su 28-erių metų Jordanu Loydu. Teigiama, kad dvejų metų sutartyje yra išlyga, leidžianti 193 cm ūgio krepšininkui išvykti 2023-ių metų vasarą.

J. Loydas į Monaką keliasi iš Sankt Peterburgo „Zenit“ komandos, su kuria iškovojo VTB lygos čempionų titulą.

2018-2019 metų sezoną gynėjas sužaidė 11 rungtynių Toronto „Raptors“ komandoje, tapo NBA čempionu. Po to persikėlė į „Valencia“ ir Belgrado „Crvena Zvezda“. Pastarojoje tuomet žaidė treniruojamas Sašos Obradovičiaus, kuris dabar yra „Monaco“ vyriausiasis treneris.

Iki diskvalifikuojant Rusijos klubus dėl karinės invazijos Ukrainoje J. Loydas „Zenit“ ekipai Eurolygoje vidutiniškai pelnė 13,2 taško, atkovojo 4 kamuolius, atliko 3,9 rezultatyvaus perdavimo ir rinko 14,4 naudingumo balo.

„Monaco“ neseniai paskelbė, kad išsaugojo komandoje savo lyderį Mike'ą Jamesą. Šios komandos marškinėlius vilki ir Donatas Motiejūnas.

Mariaus Grigonio ir Nate'o Wolterso bendražygiu „Panathinaikos“ komandoje oficialiai tapo Andrew Andrewsas. 29-erių gynėjas kitą sezoną debiutuos Eurolygoje.

Praėjusį sezoną amerikietis žaidė turkų „Bursaspor“ ekipoje, kur vidutiniškai per Turkijos pirmenybių rungtynes pelnė 14,4 taško, atkovojo 3,3 kamuolio ir atliko 4,4 rezultatyvaus perdavimo.

Europos taurėje jo statistiniai vidurkiai buvo atitinkamai 14 taškų, 2,6 atkovojo kamuolio ir 4,2 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją