24-erių 191 cm ūgio įžaidėjas, galintis rungtyniauti ir atakuojančiu gynėju, praėjusiame Eurolygos sezone suspindo 14,5 taško, 3,9 rezultatyvaus perdavimo ir 2,8 atkovoto kamuolio statistika.

Prancūzijos čempionate jo vidurkiai siekė 13,2 taško, 3,8 rezultatyvaus perdavimo ir 3,2 atkovoto kamuolio.

Finalo serijoje, kurioje ASVEL palaužė „Monaco“ bendru santykiu 3-2, prancūzas rinko vidutiniškai po 24,4 naudingumo balo ir buvo geriausias čempionų žaidėjas.


Pranešama, kad nauji „Monaco“ taikiniai yra Sankt Peterburgo „Zenit“ (Rusija) dėl karo Ukrainoje palikęs lenkas Mateuszas Ponitka ir su Stambulo „Anadolu Efes“ (Turkija) dusyk paeiliui Eurolygos čempionu tapęs prancūzas Adrienas Moermanas.

Priekinėje linijoje vietos naujokams padarė į kitus klubus persikėlę Brockas Motumas bei Willas Thomasas.


Pirmasis karjerą tęs Japonijoje. 31-erių australas, 2015-2017 metais atstovavęs Kauno „Žalgiriui“ ir vedęs lietuvę, sukirto rankomis su Saporo „Levanga“.

Didelio vaidmens Monake puolėjas neatliko ir Eurolygoje tenkinosi 3,3 taško bei 1,1 sugriebto kamuolio per rungtynes.

Tuo metu W. Thomasas kraustosi į Malagos „Unicaja“ (Ispanija). 36-erių amerikietis andalūzų gretose jau rungtyniavo 2014-2016 metais.

Eurolygoje jo praėjusio sezono statistika siekė 7,5 taško, 4,2 atkovoto kamuolio ir 1,1 rezultatyvaus perdavimo.


Primename, kad „Monaco“ klube turėtų likti vidurio puolėjas iš Lietuvos Donatas Motiejūnas, nors apie naują jo sutartį oficialiai kol kas paskelbta nebuvo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją