Denverio „Nuggets“ žvaigždė įtraukta į 22-iejų Serbijos rinktinės kandidatų sąrašą. Be „The Joker“ ten dar yra kiti NBA žaidėjai – Nemanja Bjelica, Filipas Petrusevas, Aleksejus Pokusevskis ir Nikola Jovičius.

Rugpjūčio 25-ą dieną namie serbai žais su Graikija, o rugpjūčio 28-ą dieną išvykoje – su Turkija. Tai jau bus FIBA pasaulio čempionato atrankos antrojo etapo rungtynės.

Rugsėjo 1-ą dieną startuosiančiame „Eurobasket“ turnyre Serbija D grupėje žais su Nyderlandais, Suomija, Lenkija ir Čekija.

22-iejų rinktinės žaidėjų išplėstinis sąrašas:

Aleksa Avramovičius, Nemanja Bjelica, Dejanas Davidovacas, Ognjenas Dobričius, Marko Guduričius, Marko Jagodic-Kuriza, Ognjenas Jaramazas, Nikola Jokičius, Nikola Jovičius, Nikola Kaliničius, Balsa Koprivica, Vladimiras Lučičius, Vanja Marinkovičius, Vasilije Micičius , Nikola Milutinovas, Nemanja Nedovičius, Aleksejus Pokusevskis, Filipas Petrusevas, Dušanas Rističius, Borisa Simaničius, Alenas Smailagičius ir Milošas Teodosičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją