Ch. Singletonas prisijungė prie Stambulo ekipos 2019 metais ir padėjo jai iškovoti Eurolygos čempionų vardą 2021 ir 2022 metais, o taip pat laimėti Turkijos čempionatą.

Puolėjas paskutinį sezoną Turkijoje vidutiniškai pelnė 6,5 taško, atkovojo 4,4 kamuolio ir atliko 1,1 rezultatyvaus perdavimo. Eurolygoje šie statistiniai vidurkiai atitinkamai yra 3,9 taško, 2,8 atkovoto kamuolio ir 0,4 rezultatyvaus perdavimo.

Ch. Singletonas 2011 metų NBA naujokų biržoje buvo pašauktas 18-u kvietimu ir karjerą pradėjo Vašingtono „Wizards“ ekipoje. Vėliau jis persikėlė į Europą ir 2015-2016 metais atstovavo Krasnodaro „Lokomotiv Kuban“ komandai.

Tarp 2016 iki 2018 etų jis gynė Atėnų „Panathinaikos“ garbę, o paskutinė Ch. Singletono stotelė prieš „Anadolu Efes“ buvo „Barcelona“ (2018-2019).

Milano „Olimpia“ paskelbė, kad dar sezonui pratęsia sutartį su 34-erių metų veteranu Luigi Datome.

„Visuomet Gigi laikėme vienu iš kertinių mūsų komandos žaidėjų tiek kalbant apie jo veiksmus aikštėje, tiek apie pavyzdį, nusiteikimą ir profesionalumą. Mums labai svarbu, kad ir toliau dirbsime kartu“, – sakė „Olimpia“ generalinis vadybininkas Christos Stavropoulos.

„Esu laimingas, galėdamas tęsti savo kelionę Milane. Turiu siekį ir ambicijų tobulėti, padėti pasiekti klubui tikslus ir dirbti su grupe puikių žmonių. Nekantrauju susitikti su komandos naujokais“, – kalbėjo L. Datome.

Per pirmuosius du sezonus su Milano komanda L. Datome laimėjo Italijos čempionatą, Supertaurę ir dvi Italijos taures, iš kurių vienoje tapo naudingiausiu žaidėju.

Paskutinį sezoną jis padėjo „Olimpia“ ekipai prasibrauti į Eurolygos finalo ketvertą.

Veteranas Rudy Fernandezas pratęsė sutartį su Madrido „Real“ dar vienam sezonui. Naujasis kontraktas galios iki 2023 metų birželio 30 dienos.

37-erių metų ispanų veteranas žengia į savo antrą dešimtmetį su klubu. R. Fernandezas padėjo „Real“ laimėti du Eurolygos čempionų titulus 2015 ir 2018 metais, šešis Ispanijos „Liga Endesa“ trofėjus ir septynias Supertaures.

Jis dukart 2013 ir 2014 metais buvo išrinktas į pirmąją simbolinę Eurolygos komandą.

Paskutinį sezoną R. Fernandezas vidutiniškai pelnė 6,2 taško, atkovojo 2,5 kamuolio, atliko 1,3 rezultatyvaus perdavimo Ispanijoje, o Eurolygoje jo statistikos vidurkiai atitinkamai buvo 6 taškai, 3 atkovoti kamuoliai, ir 2 rezultatyvūs perdavimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją