„Naują sezoną klubo ambicijos ir lūkesčiai bus dar didesni nei praėjusį sezoną, – kalbėjo S. Obradovičius. – Neturėtume to slėpti. Laimėti Prancūzijos čempionatą klubui, Monakui ir fanams yra svarbu, tačiau turime dar ryškiau pasižymėti Eurolygos žemėlapyje. Turime didesnes ambicijas kitam sezonui ir dar kitiems, kurie bus po to.“

S. Obradovičius „Monaco“ vyriausiojo trenerio kėdėje praėjusių metų gruodį pakeitė Zvezdaną Mitrovičių. Eurolygos debiutantams tai buvo daugiau nei išsigelbėjimas, nes žaidimo kreivė ėmė kilti aukštyn, o serbo auklėtiniai sugebėjo ir prasibrauti į atkrintamąsias varžybas, kur juos nuo finalo ketverto skyrė tik viena pergalė.

„Monaco“, kurio marškinėlius vilki ir Donatas Motiejūnas, ketvirtfinalio serijoje 2-3 nusileido Pirėjo „Olympiakos“.

Prancūzijoje „Monaco“ finalo serijoje 2-3 pralaimėjo Vilerbano ASVEL, nors iš pradžių pirmavo 2-1.

Ateinančiam sezonui komanda formuoja itin konkurencingą sudėtį, laukdami atvykstant gynėjų Elie Okobo ir Jordano Loydo bei siekdami išsaugoti savo žvaigždę Mike'ą Jamesą.

Jau anksčiau skelbėme, kad veikiausiai dar dvejų metų sutartį klubas įteiks ir D. Motiejūnui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją