„Viskas įvyko labai staigiai. Rimantas pasikvietė pokalbiui ir tą sprendimą turėjau vos ne po pokalbio. Manau, kad šis klubas yra labai ambicingas, turi gerą struktūrą ir gerą palaikymą tapti stipriu klubu.

Todėl labai džiaugiuosi prisijungdamas prie tokio projekto. Labai norėjau grįžti į krepšinį, dirbti prie krepšinio operacijų, dalyvauti komandos komplektavime, todėl esu labai patenkintas“, – teigia A. Bružas.

„Džiaugiuosi, kad Algimantas galėjo prisijungti prie mūsų. Apie jį buvo labai puikūs atsiliepimai ir tikrai galiu tai patvirtinti – jis puikus žmogus, tikras profesionalas, tikrai nebijantis dirbti papildomų valandų. Šiuo metu mano didžiausias pagalbininkas, kuriuo galiu pasikliauti bet kurią minutę. Net ir vidury nakties“, – sako R. Kaukėnas.

A. Bružas ir R. Kaukėnas šią savaitę išvyko į Las Vegasą, kur liepos 7-17 dienomis vyksta NBA Vasaros lyga. Ten bus ieškoma talentingų krepšininkų, kurie galėtų prisijungti prie „Wolves“ komandos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją