Jaunas treneris šiuo metu diriguoja Serbijos jaunimo rinktinės žaidimui, anksčiau jis dirbo ir nacionalinės komandos trenerių štabe, „Crvena Zvezda“ jaunimo komandoje, dalino nurodymus Belgrado FMP ir Zagrebo „Cibona“ (Kroatija) krepšininkams.

„Crvena Zvezda“ klube V. Jovanovičiui talkins karjerą baigęs buvęs ilgametis komandos žaidėjas Marko Simonovičius ir Miodragas Diničius.

Eurolygos naujokas pakeis juodkalnietį Dejaną Radonjičių, kuris persikėlė į Atėnų „Panathinaikos“ (Graikija).

Išvakarėse „Crvena Zvezda“ sustiprino savo sudėtį karjerą ekipoje 2008-aisiais pradėjusiu Nemanja Nedovičiumi, atvykstančių iš to paties „Panathinaikos“.

31-erių gynėjas į pirmąjį klubą sugrįžta po dešimtmečio, praleisto JAV, Ispanijoje, Italijoje, Graikijoje ir Lietuvoje – serbas 2012-2013 metais atstovavo Vilniaus „Lietuvos rytui“.

Praėjusiame Eurolygos sezone N. Nedovičius fiksavo 12,3 taško ir 3 rezultatyvių perdavimų vidurkius.

Belgrado klubui jis įsipareigojo trejiems metams.

Serbijos žiniasklaida taip pat praneša apie dar vieną potencialų „Crvena Zvezda“ naujoką iš Graikijos. Skelbiama, jog į komandą aktyviai viliojamas Pirėjo „Olympiakos“ dvejus metus praleidęs vidurio puolėjas iš JAV Hassanas Martinas.

26-erių krepšininko statistika Eurolygoje praėjusiame sezone siekė 7 taškus ir 3,7 atkovoto kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją