Trenerį Rimą Kurtinaitį šią savaitę nusamdžiusi naujoji ekipa tarptautinį pasirodymą ateinančiame sezone pradės nuo pirmo atrankos etapo. Norint patekti į pagrindinį turnyrą, naujokams teks įveikti tris varžovus.

Identiškas kelias laukia ir europinėje arenoje taip pat debiutuosiančios Jonavos „Cbet“, treniruojamos Virginijaus Šeškaus.

Abi Lietuvos komandos įtrauktos į priešpaskutinį pagal pajėgumą penktąjį atrankos burtų krepšelį kartu su „Trepca“ (Kosovas) ir „Jamtland Basket“ (Švedija) klubais.

Žemiau reitinguotos tik „Cedevita Junior“ (Kroatija) bei „Thor Thorlakshofn“ (Islandija) komandos, sudarančios paskutinį krepšelį.

Burtai bus traukiami liepos 14 d. Miunchene (Vokietija), atrankos varžybos vyks rugsėjo 27-30 d.

Iš viso atrankoje dėl keturių kelialapių konkuruos 22 žemyno ekipos. 10 klubų bei 18 Čempionų lygos kvalifikacijos barjerų neįveiksiančių komandų gavo garantuotas vietas reguliariajame FIBA Europos taurės sezone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją