Sutartis tarp klubo ir 32-ejų metų 213 cm ūgio krepšininko galios tris sezonus – iki 2025-ųjų vasaros.

Į Barseloną J. Vesely kraustosi iš Turkijos, kur Stambulo „Fenerbahče“ gretose praleido paskutinius aštuonis sezonus.

Vienas ryškiausių Eurolygos aukštaūgių 2019-aisiais buvo išrinktas turnyro MVP, 2017-aisiais su Stambulo komanda triumfavo turnyre.

Visai neseniai savo karjerą „Fenerbahče“ gretose jis užbaigė tapdamas Turkijos čempionu – finalo serijoje čeko atstovaujama ekipa nugalėjo Eurolygos čempionus Stambulo „Anadolu Efes“, o pats J. Vesely buvo išrinktas MVP.

Praėjusiame Eurolygos sezone čekas vidutiniškai pelnė po 13,6 taško ir atkovojo po 6,1 kamuolio, o jo efektyvumo vidurkis siekė 18,2 taško per mačą.

Prieš persikeldamas į NBA čekas trejus metus praleido NBA, o anksčiau Eurolygoje yra žaidęs Belgrado „Partizan“ gretose.

„Barcelonos“ komandoje J. Vesely turėtų suvienyti jėgas su kita Čekijos krepšinio žvaigžde Tomašu Satoransky. Neoficialiais duomenimis įžaidėjas su „Barca“ jau yra pasirašęs ilgametę sutartį.

Katalonijos komandoje J. Vesely pakeis į Milano „Olimpia Armani“ išvykusį amerikietį Brandoną Daviesą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją