Tony Parkerio vadovaujamas ASVEL klubas oficialiai paskelbė, kad su 35-erių veteranu sudarė dvejų metų trukmės sutartį.

Paskutinius trejus metus dukart Eurolygos čempionas praleido Stambulo „Fenerbahče“ gretose. Praėjusį sezoną Eurolygoje prancūzas vidutiniškai rinko po 11,9 taško ir atliko po 3,8 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

2016-aisiais Nando De Colo, tuomet žaidęs Maskvos CSKA, buvo išrinktas Eurolygos MVP.

Savo ruožtu Prancūzijos žiniasklaida skelbia, kad ASVEL sukirto rankomis ir su dar vienu šios šalies krepšininku – Kauno „Žalgiriui atstovavusiu Joffrey Lauvergne'u. Tiesa, kol kas ši informacija nėra patvirtinta oficialiai. 30-metis 211 cm vidurio puolėjas „Žalgiryje“ praleido du sezonus, žaisti į gimtąją Prancūziją jis sugrįš po 11 metų pertraukos.

Aktyviai rinkoje besidarbuojantis ASVEL klubas šią vasarą gerokai nukraujavo – komanda neteko buvusių lyderių Elie Okobo (persikėlė į „Monaco“) ir Chriso Joneso (Valensijos „Basket“), klube neliks ir vieno talentingiausių Europos krepšininkų – 18-mečio aukštaūgio Victoro Wembanyamos, pasirinkusio „Metropolitans 92“ klubo pasiūlymą.

Su Kauno „Žalgiriu“ atsisveikino ir dar vienas vidurio puolėjas. Tel Avivo „Maccabi“ klubas pagaliau oficialiai patvirtino, kad susitarė su sezoną Lietuvoje praleidusiu amerikiečiu Joshu Nebo. Su 24-erių „centru“ Tel Avivo klubas pasirašė vienų metų trukmės sutartį.

Pats „Žalgiris“ jau yra oficialiai paskelbęs, kad abipusiu susitarimu nutraukė sutartį su Mareku Blaževičiumi. Kol kas oficialiai pranešta tik apie vieną naują vidurio puolėjo pozicijos krepšininką – į „Žalgirį“ tikrai sugrįš Laurynas Birutis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją