48-erių D. Adomaitis sudarė sutartį su Tokijo „Alvark“ klubu.

Praėjusiame sezone „Alvark“ komanda aukščiausios lygos Rytų konferencijoje užėmė trečią vietą, sezoną užbaigė neįveikusi ketvirtfinalio etapo.


Dainius Adomaitis

Sezono eigoje Klaipėdos „Neptūno“ trišakį į savo rankas paėmęs D. Adomaitis pastatė uostamiesčio komandą ant kojų – klaipėdiečiai iš priešpaskutinės LKL lentelės vietos pakilo į septintąją ir tik viena pergale atsiliko nuo penktoje pozicijoje finišavusių „Šiaulių“.

Atkrintamosiose susitiko su Kauno „Žalgiriu“ ir kėsinosi pateikti bene didžiausią visų laikų sensaciją – paskandinti čempionų titulą gynusį klubą. Mėlynai-balti nutempė seriją iki lemiamų, penktųjų, rungtynių, bet jose svečių teritorijoje jau nebeišplaukė.

D. Adomaitis su „Neptūnu“ turėjo dar kitam sezonui galiojusią sutartį su galimybe iki liepos 1 d. ją nutraukti sulaukus dėmesio verto pasiūlymo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją