Trenerio sprendimu, rungtynes Bulgarijoje praleis įžaidėjas Donatas Sabeckis ir vidurio puolėjas Benas Griciūnas.

Lietuvos rinktinės dvyliktukas: Arnas Velička, Ignas Brazdeikis, Vytenis Čižauskas, Eigirdas Žukauskas, Gytis Masiulis, Gytis Radzevičius, Karolis Lukošiūnas, Tomas Dimša, Martynas Echodas, Tadas Sedekerskis, Laurynas Birutis, Marius Grigonis.

Lietuvos krepšininkai penktadienį išvykoje rungtynes su bulgarais pradės 19 val., o pirmadienį namie žais dar vienas rungtynes su Čekija, kurios įvyks Klaipėdoje. Tai yra 2023-ųjų pasaulio krepšinio čempionato atrankos varžybų pirmojo etapo grupės paskutiniai mačai.

Primename, kad lietuviai praėjusią savaitę sužaidė dvejas kontrolines rungtynes su latviais ir jose pasidalijo po triuškinamą pergalę. Abiejų rungtynių metu vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis daug eksperimentavo, abu susitikimus dėl vestuvių praleido L. Birutis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją