Prieš kelionę į Bulgariją mintimis apie artimiausią varžovą pasidalino vyr. trenerio Kazio Maksvyčio asistentas Kęstutis Kemzūra.

„Po rungtynių Šiauliuose turėjome geras dviejų dienų treniruotes, vyrai gerai dirbo, galiu pagirti, daug entuziazmo. Žinoma, ne viskas gaunasi, turbūt ne viskas ir gausis idealiai, nes tam reikia daugiau laiko.

Susidėjome prioritetus, dirbame ta kryptimi ir stengiamės, kad kiekvieną dieną būtų vis geriau.

Laukia kiek kitokia Bulgarijos komanda, turės ryškius lyderius, Dee Bostą ir Sašą Vezenkovą, kurie turėtų ypač pastiprinti puolimą.

Mes atitinkamai ruošiamės varžovų lyderiams. Laukia trys pagrindiniai dalykai: stabdyti jų greitą puolimą, dengti tritaškius ir kova dėl atšokusių kamuolių. Tai trys esminiai dalykai, kuriuos reikės įgyvendinti siekiant pergalės“, – kalbėjo K. Kemzūra.

Dvikovos su Bulgarija pradžia penktadienį – 19 val.

Lietuva pirmame pasaulio čempionato atrankos mače namuose bulgarus pranoko net 89:69.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Trečiadienį Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneriai už darbą pasirengimo stovykloje padėkojo Arnoldui Kulbokai ir Regimantui Miniotui.

Kaip pažymima federacijos pranešime, iš rikiuotės iškritus kitiems žaidėjams, tiek Arnoldas, tiek Regimantas bus pasiruošę prisijungti prie rinktinės esant reikalui.

Primename, kad lietuviai praėjusią savaitę sužaidė dvejas kontrolines rungtynes su latviais ir jose pasidalijo po triuškinamą pergalę. Abiejų rungtynių metu vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis daug eksperimentavo, abu susitikimus dėl vestuvių praleido L. Birutis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją