Lietuvos krepšininkai penktadienį ir pirmadienį žais dvejas 2023-ųjų pasaulio krepšinio čempionato atrankos varžybų rungtynes su Bulgarija (išvykoje) ir su Čekija (namuose Klaipėdoje).

Kaip pažymima federacijos pranešime, iš rikiuotės iškritus kitiems žaidėjams, tiek Arnoldas, tiek Regimantas bus pasiruošę prisijungti prie rinktinės esant reikalui.

Lietuvos rinktinėje ruoštis rungtynėms liko 14 krepšininkų: Arnas Velička, Donatas Sabeckis, Ignas Brazdeikis, Vytenis Čižauskas, Benas Griciūnas, Eigirdas Žukauskas, Gytis Masiulis, Gytis Radzevičius, Karolis Lukošiūnas, Tomas Dimša, Martynas Echodas, Tadas Sedekerskis, Laurynas Birutis, Marius Grigonis.

Primename, kad lietuviai praėjusią savaitę sužaidė dvejas kontrolines rungtynes su latviais ir jose pasidalijo po triuškinamą pergalę. Abiejų rungtynių metu vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis daug eksperimentavo, abu susitikimus dėl vestuvių praleido L. Birutis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją