31-erių gynėjas oficialiai sukirto rankomis su titulą Italijoje susigrąžinusia Milano „Olimpia“.

Praėjusiame Eurolygos sezone amerikiečio rezultatyvumas siekė 11,2 taško, tritaškius jis metė 36 proc. tikslumu.

2014 metais pradėjęs profesionalo karjerą Vilniaus „Lietuvos ryte“, B. Baronas Eurolygoje debiutavo 2018-aisiais su Belgrado „Crvena Zvezda“ (Serbija), iš kurios po dviejų sezonų ir persikėlė į Rusiją.

Antradienį „Olimpia“ taip pat oficialiai patvirtino atsisveikinanti su įžaidėju iš JAV Malcolmu Delaney.

Prieš tai Ettore Messinos vadovaujama ekipa prisiviliojo buvusį „Barcelona“ (Ispanija) vidurio puolėją Brandoną Daviesą, ilgametį Venecijos „Reyer“ gynėją Stefano Tonutą ir dar vieną gynėją Nazą Mitrou-Longą, atvykstantį iš Brešos „Germani Basket“.

Tuo metu Tel Avivo „Maccabi“ pristatė jau septintą naujoką, įskaitant ir buvusį žalgirietį Joshą Nebo, kurio perėjimas dar nėra oficialiai patvirtintas.

Izraelio atstovai Eurolygoje „apšvarino“ vietinius konkurentus – šalies čempionu šiemet tapusį Holono „Hapoel“, iš kurio pasikvietė puolėją Rafi Menco.

28-erių žydas praėjusiame FIBA Čempionų lygos sezone fiksavo 8,6 taško, 4 atkovotų kamuolių ir 1,2 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

„Maccabi“ šią vasarą taip pat papildė gynėjai Darrunas Hilliardas ir Austinas Hollinsas, puolėjai Guy Pnini ir Bonzie Colsonas bei vidurio puolėjas Alexas Poythressas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją