Apie tai praneša „Mozzart Sport“.

A. White‘as į Belgradą atvyko prieš metus ir praleido dalį sezono dėl alkūnės traumos. Eurolygoje 29-erių puolėjas spėjo sužaisti 18 rungtynių, per kurias vidutiniškai rinko po 5,5 taško, 3,6 atkovoto kamuolio ir 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

Sirgalių nemalonę 2017-2019 metais Kauno „Žalgirio“ garbę gynęs aukštaūgis užsitraukė po „Crvena Zvezda“ išvykos į Lietuvą.

Tuomet svečiai prieš dvikovos pradžią atsisakė paimti į rankas karą smerkiantį transparantą, nudažytą Ukrainos vėliavos spalvomis, ir buvo nušvilpti tribūnų.

Po mačo A. White‘as socialiniame tinkle pažymėjo, jog krepšininkai taip elgėsi klubo vadovų nurodymu, o jo žmona Grace sukritikavo tokią „Crvena Zvezda“ poziciją.

Serbų krepšinio mėgėjai tuomet reagavo užsipuldami sutuoktinius ir ragindami juos „dingti iš Belgrado“. Vis dėlto pats klubas iš karto užstojo krepšininką, prašydamas palikti jį ramybėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją