191 cm ūgio prancūzų gynėjas su „Monaco“ sukirto rankomis dėl 1 mln. eurų per metus vertos sutarties, praneša „Eurohoops“ šaltiniai.

E. Okobo šeštadienį Vilerbane vykusiose penktose finalo serijos rungtynėse pelnė 20 taškų atkovojo 7 kamuolius ir atliko 9 rezultatyvius perdavimus. Jis ir padėjo ASVEL komandai triumfuoti po pratęsimo 84:82.

Į Europą grįžęs E. Okobo 2021-2022 metų sezone ASVEL ekipoje greitai tapo bene svarbiausiu žaidėju. Per Eurolygos rungtynes jis vidutiniškai pelnė 14,5 taško, atliko 3,9 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo 2,8 kamuolio.

2018 metų NBA naujokų biržoje jis buvo 31-uoju kvietimu pašauktas Finikso „Suns“ ir apsivilko komandos marškinėlius 2019-2020 metų sezoną, tačiau buvo išmainytas į Bruklino „Nets, iš kur 2021 metų sausį persikėlė į G lygoje žaidžiančią Bruklino „Long Island“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją