Latvijos rinktinės sudėtis rungtynėms su Lietuva sekmadienį: Davis Bertanis (8), Dairis Bertanis (9), Artis Ate (15), Klavas Čavaras (18), Rihardas Lomažas (19), Andrejus Gražulis (24), Marcis Šteinbergas (28), Anžejus Pasečnikas (32), Tomas Leimanis (44), Artūras Kurucas (47), Artūras Žagaras (55), Kristeras Zorikas (66).

Savo ruožtu galutinė Lietuvos rinktinės sudėtis šeštadienio vakarą dar nebuvo aiški, ji paaiškės rungtynių dieną, sekmadienį.

Rinktinės vyr. treneris Kazys Maksvytis treniruotėse labiausiai akcentavo pirmųjų rungtynių klaidas ir kaip komanda turėtų jas ištaisyti.

„Kontrolinėse rungtynėse pamatėm, kad iki žaidybinio rimto dar trūksta, taip pat fiziškumo, komandinių veiksmų, šiek tiek ir ambicijų. Tikiuosi, kad komanda sureagavo ir turėsime žymiai geresnes rungtynes“, – šeštadienį po vakarinės treniruotės kalbėjo Lietuvos rinktinės strategas.

Kalbėdamas apie Šiauliuose laukiantį pirmąjį šią vasarą mačą savų žiūrovų akivaizdoje, K. Maksvytis kvietė sirgalius ateiti ir palaikyti Lietuvos krepšininkų: „Teko žaisti LKL atkrintamąsias Šiauliuose, mačiau, kokia smagi salė pasidaro, kai ateina žiūrovų. Tikiuosi, kad žiūrovai ateis mūsų palaikyti ir padės mums pasiekti revanšą.“

Pirmoje iš dviejų kontrolinių dvikovų Lietuvos rinktinė trečiadienį Rygoje 52:70 (15:16, 16:15, 12:19, 9:20) nusileido Latvijos nacionalinei ekipai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją