B. Daviesas paskutinius tris sezonus praleido vilkėdamas „Barcelona“ aprangą. Į Italiją vidurio puolėjas grįžta pirmą kartą nuo 2015-2016 metų sezono, kai žaidė „Varese“ komandoje.

B. Daviesas į Katalonijos sostinę atvyko 2019 metais iš Kauno „Žalgirio“, kur praleido dvejus metus. Amerikietis 2021 metais laimėjo Ispanijos čempionatą, o 2021 ir 2022 metais iškovojo Ispanijos taurę.

Ugandoje gimęs krepšininkas 2013-214 metų sezoną praleido NBA lygoje, kur buvo Filadelfijos „76ers“ komandos dalimi. Vėliau persikėlęs į Italiją jis patraukė „AS Monaco“ dėmesį, kur žaidė 2016-2017 metų sezoną, o vėliau jau atsidūrė Kaune.

Kaip vienas iš „Žalgirio“ lyderių B. Daviesas 2019 metais pateko į pirmąjį Eurolygos simbolinį penketą.

„Brandonas yra atletiškas, šiuolaikinis žaidėjas, galintis iš bet kur mesti bei turi Eurolygos patirties. Šis krepšininkas turėtų būti didelė paspirtis mūsų aukštaūgių grandžiai“, – sakė Milano komandos generalinis vadybininkas Christos Stavropoulos.

„Tikėjausi čia kažkada atsidurti ir ginti Italijos čempionų garbę. Nekantrauju susitikti su naujais komandos draugais“, – sakė B. Daviesas.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją