„Barcelona“ sezonas pasibaigė sekmadienį, kai Ispanijos ACB finalo serijoje 1-3 nusileido Madrido „Real“ ekipai. Iš karto po to, N. Calathesas, anot ispanų leidinio „Mundo Deportivo“ išreiškė norą pereiti į kitą komandą.

Graikas vis dar turi vienerių metų galiojančią sutartį su katalonų klubu, tačiau svarsto galimybę palikti „Barcelona“. Leidinys užsimena, kad prie to prisidėjo galimi nesutarimai tarp N. Calatheso ir „Barcelona“ stratego Šarūno Jasikevičiaus pastarąsias savaites.

Tiesa, pats N. Calathesas tokias žinias pirmadienio vakarą ėmė neigti ir socialiniuose tinkluose jas pavadino „išgalvotomis naujienomis“.

Susidomėjimą N. Calathesu jau parodė Stambulo „Fenerbahče“ ir Tel Avivo „Maccabi“ komandos. Jis taip pat turi galimybę grįžti žaisti į gimtąją Graikiją.

Vis dėlto graikui tuomet reikėtų susitarti dėl išpirkos dydžio su „Barcelona“.

Neseniai visų laikų Eurolygos rezultatyvių perdavimų lyderiu tapęs N. Calathesas paskutinį sezoną vidutiniškai per rungtynes pelnė 7,3 taško, atliko 6,4 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo 4 kamuolius. „Barcelona“ ekipos marškinėlius graikas vilkėjo jau du sezonus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)