28-erių krepšininkas neslėpė, kad jam pačiam buvo keistoka supratus, kad dabartinėje rinktinėje yra vienas vyresnių. „Juokavome, kad iki ko nusigyveno rinktinė, kad aš jau kapitonas. Bet apsidairai ir matai, kad vis tiek esu vienas vyresnių šitoje rinktinėje. Juokinga, bet viskas gerai, esu pratęs daug kalbėti, tai man tikrai sunkumų nesukelia“, – teigė M. Grigonis.

Nuo 2016 m. Lietuvos rinktinėje žaidžiantis krepšininkas tikino, kad kapitono pareigos jokios papildomos naštos neprideda. „Teks garsiausiai šnekėti, pasakyti, kur einam,kaip atrodom, jei kažkas durniuoja – sudrausminti. Smagu būti komandos dalimi ir tiek, smagu prasibėgti ir žaisti krepšinį. Mano situacija yra kiek kitokia, tad aš kitomis akimis matau viską. Visi daugmaž pažįstami, matyti. Visi dabar lekia, nori žaisti krepšinį, taip visada būna pirmomis stovyklose dienomis“, – tikino M. Grigonis.

Pirmasis M. Grigonio krikštas naujose pareigose turėtų įvykti birželio 22 ir 26 dienomis, kai Lietuvos krepšininkai išmėgins jėgas draugiškose rungtynėse su latviais.

Pasaulio čempionato atrankoje Lietuvos rinktinė liepos 1-ąją išvykoje žais su Bulgarija, o liepos 4-ąją namuose priims Čekijos krepšininkus

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją