Kitą Europos taurės sezoną prie 20-ies turnyro komandų oficialiai prisidės Ukrainos čempionai „Prometey“, kurie dėl Rusijos invazijos į Ukrainą treniruosis ir namų rungtynes žais Latvijos sostinėje Rygoje.

Europos taurėje debiutuos Londono „Lions“ (Anglija), Klužo-Napokos „Cluj Napoca“ (Rumunija) ir Paryžiaus „Paris Basketball“ (Prancūzija).

Pirmą kartą nuo 2005-2006 metų sezono į Europos taurę grįžta Tel Avivo „Hapoel“ ekipa.

Kaip ketvirtadienį buvo nuspręsta Eurolygos valdybos, Rusijos klubai kitą sezoną nei į Eurolygos, nei į Europos taurės varžybas negrįš. Tai reiškia, kad Europos taurėje nebus Krasnodaro „Lokomotiv“.

Iš Lietuvos klubų Europos taurėje pasirodymą tęs Panevėžio „Lietkabelio“ komanda.

2022-2023 metų sezono komandos: „Lietkabelis“, „Budučnost“, „Olimpija“, „Dolomiti Energia“, „Frutti Extra“, „Gran Canaria“, „Hamburg Towers“, „Hapoel“, „JL Bourg en Bresse“, „Joventut“, „Lions“, „Pallacanestro“, „Paris Basketball“, „Prometey“, „Promitheas“, „Ratiopharm“, „Slask“, „Turk Telekom“, „U-BT Cluj-Napoca“, Umana Reyer“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją