Nors abiejų komandų treneriai – Šarūnas Jasikevičius ir Chusas Mateo arbitrų darbo šį kartą nekomentavo, geriausiai viską atspindėjo žaidėjų veiksmai.

Ypač sunkiai valdytis sekėsi „Real“ krepšininkams. Socialiniuose tinkluose išplito vaizdo įrašas, kur iš karto po finalinio švilpuko tvirtai sudėtas Guerschonas Yabusele priartėja prie teisėjo Perezo Pizarro ir agresyviai rėkia, išgąsdindamas arbitrą.

Ispanijos žiniasklaidoje svarstoma, ar „Real“ krašto puolėjas dėl tokio savo elgesio nesulauks sankcijų – iškart po incidento arbitrai į tai nereagavo niekaip.

„Twitter“ tinkle savo nusivylimą dėl arbitrų darbo liejo ir traumuotas „Real“ gynėjas Nigelas Williamsas-Gossas. „Sunku patikėti, tačiau jie jiems vėl atidavė rungtynes. Neįtikėtina. Ispanijoje teisėjai sprendžia, kas laimi ir kas pralaimi“, – rašė amerikietis, omenyje greičiausiai turėdamas ir reguliariojo sezono rungtynes, kai itin svarbiu momentu arbitrai fiksavo neleistiną Vincento Poirier veiksmą – epizodas „Real“ atstovų nuomone turėjo būti įvertintas kitaip.

Šį kartą „Real“ žaidėjai pašėlo po teisėjų sprendimo nereaguoti į „Barcelonos“ vidurio puolėjo Brandono Davieso smūgį ranka Fabienui Causeurui į veidą. Dėl pernelyg agresyvios reakcijos nuobaudos susilaukė pati „Real“ stovykla – Gabrieliui Deckui buvo skirta techninė pražanga.

Mačo pabaigoje skundėsi ir Walteris Tavaresas, jo nuomone, neprasižengęs prieš lemiamus baudos metimus pataikiusį Cory Higginsą.

Trečiosios ir ketvirtosios serijos rungtynės bus žaidžiamos penktadienį ir sekmadienį Madride. Jei prireiktų lemiamų penktųjų, jos vėl vyktų Barselonoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją