Gediminas Orelikas“, – ilgai nesvarstęs atšovė V. Šeškus.

Tiek paminėtas G. Orelikas, tiek ir kiti „Lietkabelio“ krepšininkai ne kartą linksniuoti įteikiant asmeninius apdovanojimus.

Didžiausią proveržį pasibaigusiame sezone demonstravo Panagiotis Kalaitzakis, geriausiai besiginančiu žaidėju pripažintas „Lietkabelio“ kapitonas Vytenis Lipkevičius.

Tuo metu puolėjas G. Orelikas pateko į simbolinį geriausių sezono žaidėjų penketuką.

„Manau, kad yra geriau už mane besiginančių. Už ką aš balsuočiau? Panagiotį“, – ant scenos atsiimdamas prizą sakė V. Lipkevičius.

„Tikrai nesitikėjau. Ačiū tiems, kas balsavo ir tikėjo, jog esu geriausias. Kiek svarbus toks titulas? Sezonas buvo neblogas, kiekvienas toks įvertinimas kažkiek pamalonina“, – teigė V. Lipkevičius.

„Lietkabelio“ kapitonas buvo paklaustas, kokie žodžiai pirmiausia šauna į galvą prisiminus šį sezoną.

„Vau! Kalbant apie šiuos metus, reikia džiaugtis pasiekimais, o ne galvoti, ko pritrūko. Manau, tai būtų paprasčiausia šiuo metu“, – teigė „Lietkabelio“ kapitonas. Anot jo, kur galėtų pakrypti jo karjera, kalbėti per anksti.

Kad ir koks kitas sezonas bebūtų, ar geresnis, ar blogesnis, linkiu palaikyti komandą taip, kaip tą darėte per paskutines „Lietkabelio“ dvikovas.
Gedminas Orelikas

„Tai klausimai ne man, o klubo vadovams. Mano darbas dabar – pailsėti ir pradėti ruoštis rudeniui“, – teigė V. Lipkevičius.

Jei vienas „Lietkabelio“ lyderių šiuo metu nesuka galvos apie galimas karjeros kryptis, tai G. Orelikas tikrai žino, kur norėtų žaisti krepšinį. Ir savo atsakymu jis turėtų nuliūdinti tiek V. Šeškų, tiek „Lietkabelio“ sirgalius.

– Kokiomis mintimis prisiminsite šį sezoną?,Delfi klausė G. Oreliko.

– Pozityviomis, geromis mintimis, nėra ką kalbėti, pasiekėme daugiau, nei tikėjosi iš mūsų.

Tiek Europos taurėje, tiek LKL. Aišku, galėjome dar toliau žengti. Asmeniškai man taip pat geras sezonas.

– Realu, jog po tokių metų turėsite ne vieną įdomų variantą tolimesnei karjeros stotelei. Norėtumėte likti Lietuvoje ar jėgas išbandyti užsienyje?

– Man visada patinka užsienyje, manau, geras laikas karjerą tęsti kaip legionieriui. Juolab profesionalioje karjeroje liko gal keleri metai, tad norėčiau dar pažaisti svetur.

Kurioje lygoje norėčiau tęsti karjerą? Dar nesprendžiau aktyviai šio klausimo, dar pagalvosiu.

– Ar „Lietkabelio“ sirgaliai gali jau dėkoti už laiką, skirtą Panevėžio klubui?

– Manau, daugiau nei pusė žaidėjų „Lietkabelis“ nebeišlaikys. Visi žaidėjai pasikėlė savo vertę, tad Panevėžiui bus sunku konkuruoti žaidėjų biržoje su turtingesniais klubais.

– Prabėgo gera savaitė nuo LKL finalo serijos, atvėsus emocijoms galvojote, ko pritrūko „Lietkabeliui“ finalo serijoje?

– Sveikų krepšininkų komandoje, nes pusė žaidėjų turėjo vienokių ar kitokių sveikatos problemų. Kai kuriuose momentuose gal kažkiek sėkmės.

– Bus sunku išsiskirti su „Lietkabelio“ kolektyvu, komandos draugais?

– Nemanau, kad išsiskirsime. Susitiksime vasarą, sezone gal žaisime vienas prieš kitą kažkur, gal kažkada kartu dar rungtyniausime. Manau, išlaikysime ryšius.

– Ką norėtumėte palinkėti „Lietkabelio“ sirgaliams, Panevėžio krepšinio bendruomenei?

– Kad ir koks kitas sezonas bebūtų, ar geresnis, ar blogesnis, linkiu palaikyti komandą taip, kaip tą darėte per paskutines „Lietkabelio“ dvikovas. Ir, žinoma, kuo didžiausios sėkmės ateinančiame sezone!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją