Nacionalinės krepšinio lygos („7bet-NKL“) kovoms besirengiantys „Mažeikiai“ pasiekė susitarimą su 37-erių 200 cm ūgio puolėju, kuriam tai bus debiutas antroje pagal pajėgumą Lietuvos krepšinio lygoje.

„Su Artūru kalbėjomės jau nuo praėjusios vasaros. Man norisi, kad Mažeikių klube žaistų kiek galima daugiau mažeikiečių, – apie A. Jomanto atvykimą į komandą kalbėjo klubo vadovas Arūnas Liškus. – Norisi, kad į klubą grįžtų ir tie, kurie jame prieš daug metų pradėjo karjerą. Labai džiaugiuosi, kad Artūras yra Mažeikių patriotas ir priėmė būtent mūsų pasiūlymą. Artėjančiam sezonui užsibrėžėme ambicingus tikslus, apie kuriuos plačiau pakomentuosiu kiek vėliau, o Artūro pagalba bus labai reikalinga tiems tikslams pasiekti.“

Praėjusį sezoną A. Jomantas vilkėjo Alytaus „Dzūkijos“ marškinėlius ir Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) vidutiniškai pelnė po 4,7 taško, atkovojo po 3,6 kamuolio, atliko po 1,8 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 7,1 naudingumo balo.

Paskutines savo rungtynes vilkint tuometinės Mažeikių „Naftos“ marškinėlius puolėjas sužaidė 2004-ųjų balandžio 21 dieną.

Tuomet nesėkme pasibaigusioje LKL ketvirtfinalio serijoje A. Jomantas prieš „Šiaulius“ pelnė 14 taškų, atkovojo 11 kamuolių ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

Mažeikių klube Jomantas žaidė nuo 2001-ųjų iki 2004-ųjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją