Viena iš treniruočių numatyta Los Andželo „Lakers“ klube, skebia „The Athletic“. Los Andžele jaunuolio tėvas praleido didžiąją karjeros dalį, čia iškovojo tris NBA čempionų žiedus bei triskart pripažintas NBA finalo naudingiausiu krepšininku.

Nėra aiški treniruotės data „Lakers“ klube, tačiau 22-ejų jaunuolis ketvirtadienį prakaitą braukė Milvokio „Bucks“ klube, jis taip pat treniravosi Klivlando „Cavaliers“,Atlantos „Hawks“ ir Vašingtono „Wizards“ gretose.

Praėjusiame sezone NCAA pirmenybėse 207 cm ūgio 100 kg svorio puolėjas pelnė po 2,9 taško, atkovodavo po 2,1 kamuolio ir dėl sveikatos problemų sužaidė tik 14 rungtynių, kuriose kilo nuo atsarginių suolo.

Sh. O’Nealas 2018-2020 m. mokėsi ir atstovavo UCLA universitetui, o 2020-2022 m. persikėlė į Luizianos valstybinį universitetą.

Sh. O’Nealas 2018-aisiais praleido pirmąjį NCAA sezoną dėl širdies problemų bei atliktos operacijos, 2019-ųjų sezone sužaidė tik 13 rungtynių.

Shaquille O Neal, Shareef O Neal


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją