Į savo aikštę sugrįžę Bostono „Celtics“ krepšininkai pademonstravo savo stiprybę – trečiadienį 116:100 (33:22, 35:34, 25:33, 23:11) nugalėjo „Golden State Warriors“ ir NBA finalo serijoje iki keturių pergalių išsiveržė į priekį 2-1.

Ketvirtajame kėlinyje „Warriors“ lyderis S. Curry patyrė kojos traumą: ant jos grumtynėse dėl kamuolio užgriuvo Alas Horfordas.

Visgi, 34-erių metų snaiperis turėjo gerų žinių GSW sirgaliams.

„Akivaizdu, jausiu kažkokį skausmą, bet viskas bus gerai. Pažiūrėsime, kaip jausiuosi ketvirtadienį ir rengsiuosi ketvirtam serijos mačui“, – kalbėjo S. Curry.

„Nesijaučiu taip, lyg turėčiau praleisti rungtynes. Artimiausias 48-ias valandas išnaudosiu tam, kad pasiruoščiau (rungtynėms)“, – teigė gynėjas.

Anot jo, sužeidimas buvo panašus į tą traumą, kurią patyrė kovo mėnesį dvikovoje su „Celtics“, tačiau ne toks, jog iškristų mėnesiui iš rikiuotės.

Triskart NBA čempionas ketvirtadienį naktį pelnė 31-ą tašką ir ketvirtąsias rungtynes pavadino tomis, kuriose „būtina laimėti“.

„Vis dar jaučiame, jog galime laimėti seriją. Ketvirtose rungtynėse privalome žaisti pakankamai intensyviai ir susikaupę“, – kalbėjo jis.

GSW žaidėjai įsitikinę – būtų didelis nuostolis žaisti be S. Curry.

„Jo mums reikia, jei norime laimėti seriją. Jis – mūsų identitetas“, – teigė Klay Thompsonas.

Priminsime, kad S. Curry praleido paskutines 12 reguliariojo sezono rungtynių dėl kairės kojos raiščių patempimo.

Ketvirtosios serijos rungtynės – Bostone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją