Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai palaužė varžovus 83:77 (23:14, 23:22, 15:20, 22:21).

Favoritai pirmavo visas rungtynes, bet „Joventut“ toli į priekį oponentų nepaleisdavo ir ne kartą buvo grėsmingai priartėjusi.

Paskutinį sykį tai Carleso Durano kariaunai pavyko likus žaisti minutei iki ketvirto kėlinio pabaigos, kuomet komandas teskyrė 3 taškai. Vis dėlto netikėtą tritaškį paleido Nickas Calathes, ir „Barca“ atsilaikė.

Vienintelis iš mačui registruotų „Barcelona“ krepšininkų į aikštę taip ir nebuvo išleistas Rokas Jokubaitis. Lietuvis liko ant atsarginių suolo nepaisant to, jog Š. Jasikevičius dėl legionierių limito į komandos paraišką neįtraukė kito gynėjo Dante Exumo.

„Barcelona“ serijoje iki trijų pergalių antrą kartą išsiveržė į priekį (2-1), kitas mačas vėl vyks Badalonoje.

Primename, kad varžovų finale jau laukia Madrido „Real“, pusfinalyje 3-0 eliminavęs Vitorijos „Baskonia“ su Roku Giedraičiu ir Tadu Sedekerskiu.

„Joventut“: Ante Tomičius 21 (7 atk. kam.), Derekas Willisas 17, Guillemas Vivesas 13, Pau Ribas 10;

„ Barcelona“: Nikola Mirotičius 18 (3/4 trit., 7 atk. kam.), Corry Higginsas 13, Nicolasas Laprovittola 10, Nigelis Hayesas ir Brandonas Daviesas – po 9.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją