Išvykoje trečiadienį žaidę bavarai nugalėjo rezultatu 87:74 (24:16, 18:28, 27:17, 18:13).

Šeimininkų puolėjas iš Lietuvos Saulius Kulvietis žaidė daugiausiai komandoje – 34 min. – ir pelnė 12 taškų, tačiau pataikė tik 1 tritaškį iš 7.

Aukštaūgis taip pat įmetė 2 dvitaškius iš 3 ir realizavo visus 5 baudų metimus, atkovojo 1 bei perėmė 2 kamuolius.

Pirmoje rungtynių dalyje ypač ryškiai blizgėjo jo komandos draugas Parkeris Jacksonas-Cartwrightas. Antras pagal rezultatyvumą visoje lygoje įžaidėjas iš JAV dar iki pertraukos viršijo savo vidurkį, sumetęs 20 taškų. Nors vėliau jis buvo pristabdytas, vis tiek surinko solidų dvigubą dublį: 25 taškai ir 10 rezultatyvių perdavimų.

„Bayern“ atsakė 18 Nicko Weilerio-Babbo, 14 Nihado Djedovičiaus, 11 Andreaso Obsto ir 10 Augustine’o Rubito, kuris dar atkovojo 9 kamuolius, taškų.

Finale Andrea Trinchieri auklėtiniai susitiks su titula ginančia kita Eurolygos ekipa Berlyno ALBA, kuri kur kas paprasčiau 3-0 susitvarkė su Liudvigsburgo „Riesen“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją