33-ejų metų 188 cm ūgio gynėjas išskrido į Kanadą, kur sukirto rankomis su pajėgiausioje šios šalies lygoje besivaržančiu Skaraboro „Shooting Stars“ klubu.

Čempionatas už Atlanto prasidėjo visai neseniai, o Š. Vasiliauskas jau suspėjo sužaisti vienas rungtynes savo naujosios komandos gretose.

„Shooting Stars“ Toronte 99:81 įveikė „Newfoundland Growlers“ ekipą – Š. Vasiliauskas žaidė 22 min., per kurias pelnė 2 taškus ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.


Gegužės pabaigoje startavusiame Kanados čempionate varžosi 10 komandų, „Shooting Stars“ su 2 pergalėmis ir 3 pralaimėjimais užima 7-ąją vietą.

Rumunijos čempionate Š. Vasiliauskas sužaidė 39 rungtynes, per kurias vidutiniškai pelnė po 13,7 taško ir atliko po 5,3 rezultatyvaus perdavimo.

Pirmenybes šioje Europos šalyje antrus metus paeiliui laimėjo Klužo „Cluj-Napoca“ komanda, finalo serijoje Voluntario krepšininkus pranokusi 3-1.

Š. Vasiliauskas Rumunijoje žaidė pirmą sezoną, su Voluntario komanda jis laimėjo šalies taurę.

Anksčiau gynėjas ketverius metus rungtyniavo Turkijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją