„Viskas anksčiau ar vėliau pasibaigia, – oficialiame CSKA pranešime kalbėjo amerikietis. – Mano šeima gyveno Rusijoje ilgai. Vis dar geriausias prisiminimas – laimėtas Eurolygos čempionų titulas su šiuo klubu. Aišku, tų prisiminimų visokių buvo.“

2017 metais W. Clyburnas persikėlė į Maskvos CSKA iš Stambulo „Daruššafaka“ ekipos, o 2019 metais laimėjo Eurolygą ir tapo finalo MVP.

Maskvos klubo vadovas Andrejus Vatutinas apgailestavo, kad dėl susiklosčiusių aplinkybių (visi trys Rusijos klubai, tarp jų ir CSKA, dėl Rusijos karinės invazijos į Ukrainą yra diskvalifikuoti ir Eurolygoje nežais), komanda buvo priversta išsiskirti su W. Clyburnu.

Puolėjas Maskvoje vidutiniškai per 236 rungtynes visuose turnyruose pelnė 12,9 taško, atkovojo 4,9 kamuolio ir atliko 1,7 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją