Itin atkaklią dvikovą, kuri tęsėsi net tris su puse valandos, teisėjams keli kartus nutraukti. Antrajame kėlinyje į aikštę iš sirgalių tribūnų ėmė skrieti įvairūs daiktai, teisėjai ir komandos pasitraukė į rūbines.

Rungtynes pratęsti buvo leista tik tuomet, kai areną paliko „Partizan“ fanai. Nugalėtojas sprendėsi per paskutines dvikovos minutes ir čia triumfavo „Crvena Zvezda“, kuri Adrijos lygos čempione tapo trečią kartą iš eilės.

„Sveikinu „Crvena Zvezda“ tapus čempione aplinkybėmis, kuriomis vyko ir baigėsi šios rungtynės. Ar mes kalbame apie krepšinį? Ar galima kalbėti apie krepšinį, kuris žaidžiamas tokiomis sąlygomis? Kaip gali jaustis žaidėjai? Tas pats buvo prieš kelias dienas. Nepaisant to, sveikinu „Crvena Zvezda“. Klausimas visiems, kurie organizuoja ir žaidžia Adrijos lygoje – ar tai kada nors baigsis?“ – po pralaimėjimo karčių žodžių sirgalių keliamam chaosui ir organizatorių bejėgiškumui negailėjo „Partizan“ strategas Željko Obradovičius.

„Partizan“ taip pat gali atsidurti Eurolygoje, jei gaus vieną iš trijų vardinių kvietimų diskvalifikavus tris Rusijos klubus. Paskutinį kartą „Partizan“ Eurolygoje varžėsi 2014 metais.

Naudingiausiu finalo žaidėju (MVP) paskelbtas Ognjenas Dobričius.

„Rungtynės buvo geros, mes žaidėme truputį geriau ir laimėjome dar vieną trofėjų, – kalbėjo nugalėtojų strategas D. Radonjičius. – Aš puikiai suprantu, kad dėl visko, kas nutiko, dar bus daug kalbų. Nesu linkęs komentuoti tokių dalykų, tiesiog dirbu savo darbą.“

„Zrvena Zvezda“: Dejanas Davidovacas 15, Nate'as Woltersas 12 (7 rez.p.), Nikola Kaliničius 11.

Partizan“: Kevinas Punteris 27, Aleksas Avramovičius 12, Dallasas Moore'as 11.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją