Komandos vairą iš P. Laso perims vienas iš jo asistentų – 53-ejų Chusas Mateo, „Real“ laikinai jau vadovavęs gruodį. Tuo metu P. Laso buvo užsikrėtęs koronavirusu.

„Real“ šiuo metu Ispanijos čempionato pusfinalyje 2-0 primauja prieš Vitorijos „Baskonia“ ekipą, tačiau krepšinis tikrai nebėra dabartinis P. Laso prioritetas.

Būtent naktį po antrųjų pusfinalio rungtynių, kurias „Real“ namie laimėjo 83:71, P. Laso ir pasijuto prastai.

Kaip skelbia Marca, krepšinio specialistas pats pėsčias nuėjo į ligoninę, kur medikai jam diagnozavo širdies infarktą. Treneris buvo hospitalizuotas, jis ir šiuo metu yra intensyvios terapijos skyriuje.

Anot P. Laso ligoninėje priėmusių medikų, būtent greita paties žmogaus reakcija ir priimtas sprendimas vykti į ligoninę apsaugojo trenerį nuo blogesnių infarkto pasekmių ir galimų komplikacijų.

P. Laso „Real“ komandą treniruoja nuo 2011-ųjų. Šį sezoną jo treniruojama ekipa nukeliavo iki Eurolygos finalo, kuriame nusileido Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją