Lietuvos krepšinio lyga kartu su LKL teisėjų ekspertais minėtą epizodą išanalizavo ir siekdama šviesti krepšinio visuomenę, pateikia LKL teisėjų direktoriaus Algimanto Pavilonio komentarą:

„Lietkabelio“ žaidėjas G. Orelikas su kamuoliu imituoja metimą. Į apgaulingą judesį sureagavęs „Ryto“ žaidėjas Tanneris Leissneris šokteli į viršų ir nusileidžia šalia G. Oreliko, nesukeldamas kontakto. Iš karto po to G. Orelikas pradeda judesį su kamuoliu į dešinę ir kairiu šonu užkabina savo cilindre liekantį gynėją, todėl šis kontaktas nebuvo fiksuotas kaip T. Leissnerio pražanga. Abu šį epizodą kontroliavę teisėjai nesuklydo.“

Primename, kad po apmaudžios nesėkmės 77:78 „Lietkabelio“ strategas Nenadas Čanakas buvo įsitikinęs: lemiamos atakos metu buvo pažeistos taisyklės prieš G. Oreliką.

„Peržiūrėjau epizodą, tai buvo pražanga. Jos nesušvilpė, dabar nieko padarysi“, – spaudos konferencijoje tvirtino N. Čanakas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)