Antroje mačo pusėje iniciatyvą perėmusius šeimininkus į priekį vedė 16 taškų surinkęs Fabienas Causeuras. 14 taškų pridėjo Rudy Fernandezas, 12 – Walteris Tavaresas (13 atk. Kam.), 11 – Vincentas Porier.

Baskams 15 taškų surinko Alecas Petersas, 12 – Matthew Costello, 11 – Vanja Marinkovičius, po 10 – Wade'as Baldwinas ir Rokas Giedraitis (23 min.,3/4 dvit., 0/3 trit., 4/4 baud., 4 atk. kam.).

Kitas „Baskonia“ lietuvis Tadas Sedekerskis per 3 min. pridėjo 5 taškus (1/1 trit., 2/2 baud.).

„Real“ šiose rungtynėse vertėsi be tikrų įžaidėjų – nežaidė traumuoti Nigelis Williamsas Gossas, Carlosas Alocenas ir nuo komandos dalinai atskiras Thomas Heurtelis, o Sergio Llullas traumą patyrė pačioje susitikimo pradžioje.

Pažymėtina, kad rungtynių tarp „Real“ ir „Baskonia“ laikas papiktino net ir vėlyvą sportą mėgstančią ispanų publiką. Rungtynės vietos laiku prasidėjo 22 val. ir baigėsi jau po vidurnakčio – čempionato organizatorė ACB lyga socialiniuose tinkluose sulaukė daug priekaištų dėl tokio sprendimo, nes mačo stebėti negalėjo nei vaikai, nei anksti į darbą keltis turintys žmonės. Todėl nieko keisto, kad Madrido arenoje buvo daug tuščių vietų.

Antrosios serijos rungtynės taip pat bus žaidžiamos Madride.

Kitame pusfinalyje penktadienio vakarą kovą pradės dvi Katalonijos regiono komandos – „Barcelona“ ir Badalonos „Joventut“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją