Prenumeratoriaus paklaustas apie mėgstamiausią dainą ir filmą, L. Lekavičius papasakojo apie savo pasirinkimus.

„Šiaip mėgstu lietuvišką muziką. Klausau lietuvišką muziką ir man labai patinka Andrius Mamontovas, – pasakojo L. Lekavičius. – Filmą vieną sunku išskirti. Patinka fantastiniai filmai – „Haris Poteris“ ir „Žiedų valdovas“, jie yra mėgstamiausi.“

L. Lekavičius atsakė ir apie savo mėgstamiausią karjeros momentą su paskutinį sezoną žaidžiančiu komandos kapitonu Pauliumi Jankūnu.

„Su Jankiu visi smagiausi momentai už aikštelės ribų, nežinau, ar juos galiu aptarti, – šypsojosi žaidėjas. – Tos paskutinės rungtynės Eurolygoje su Jankiu buvo išskirtinės. Bet momentų buvo daug ir juos išskirti sunku.“

Balandį sutartį su „Žalgiriu“ pratęsęs gynėjas sulaukė klausimo ir apie galimybę sužaisti dviženklį sezonų skaičių „Žalgiryje“ kaip ir P. Jankūnas.

„Aišku, įkvepia Pauliaus Jankūno pavyzdys, tikrai išskirtinis dalykas sužaisti tiek sezonų atstovauti vienai komandai, tokių žaidėjų nėra daug netgi Europoje. O ar pats norėčiau – negaliu atsakyti, sunku pasakyti. Negaliu pasakyti, kad „Žalgiryje“ būsiu dešimt metų. Visada šituos klausimus žiūriu po sezono, ateina sezonas ir žiūri pasiūlymus bei sprendi. Ar norėčiau? Galbūt, bet nežinau, ar tai įvyks“, – pasakojo krepšininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją