Nors buvo manoma kad M. Saccheti su ekipa atsisveikins po šių metų Europos krepšinio čempionato, sprendimas skirtis su strategu priimtas anksčiau.

Kaip informuoja „La Gazzetta dello Sport“, Italijos rinktinės vairą perims 49-erių Gianmarco Pozzecco, šiuo metu dirbantis Ettore Messinos asistentu Milano „Olimpia Armani“ komandoje.

Praeityje garsus krepšininkas G. Pozzecco stratego karjerą pradėjo prieš dešimtmetį, vyriausiuoju treneriu jis yra dirbęs Bolonijos „Fortitudo“, Sasario „Dinamo“ ir dar keliose Italijos ekipose.

Ryškiausias R. Saccheti pasiekimas Italijos rinktinės stratego poste – gana netikėtas patekimas į 2020-ųjų Tokijo olimpinių žaidynių pagrindinį turnyrą ir žygis iki ketvirtfinalio jame.

Vadovaujama R. Saccheti Italijos rinktinė iš viso sužaidė 50 rungtynių.

Italija šių metų Europos čempionatą pradės kaip viena iš šeimininkių ir grupės turnyre Milane žais su Graikijos, Kroatijos, Ukrainos, Estijos ir Jungtinės Karalystės rinktinėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją