Nugalėtojų gretose Nikola Kaliničius pelnė 25 taškus, Luka Mitrovičius pridėjo 14 taškų.

„Partizan“ gretose išsiskyrė Aleksa Avramovičius – 21 taškas per 23-is minutes (22 naudingumo balai).

Po rungtynių į „Partizan“ atsarginių suolą ėmė skrieti įvairūs daiktai, paleistas stiklinis butelys dužo greta stratego asistento kojų.

„Partizan“ žaidėjai reagavo į tokį „Crvena Zvezda“ sirgalių elgesį, dalis jų, kurių gretose buvo ir tvirtai sudėtas lyderis Mathias Lessortas, veržėsi artimiausios tribūnos link, krepšininkus pavyko sulaikyti keliems komandos draugams, apsaugos pajėgoms ir „Crvena Zvezda“ žaidėjams.

Nežinia, kaip viskas būtų pasibaigę, tačiau „Crvena Zvezda“ krepšininkai padėjo varžovams palikti aikštę pridengdami juos nuo galimo sirgalių išpuolio bei sudarė jiems koridorių išėjimo į rūbines link.

„Crvena Zvezda“ aistruoliai įžeidinėjo ir „Partizan“ ekipai vadovaujantį Željko Obradovičių.

Po dvikovos strategas buvo paklaustas, kaip sunku žaisti tokioje aplinkoje.

„Nekomentuosiu sirgalių elgesio. Daug svarbiau yra išlikti žmogumi nei bet kokių rungtynių rezultatas“, – strategą cituoja serbų sporto portalas mozzartsport.com.

„Crvena Zvezda“ vadovaujantis Dejanas Radonjičius po dvikovos taip pat bandė raminti įsiaudrinusius sirgalius.

„Negirdėjau tiksliai skanduočių turinio. Rungtynių metu ir jų pabaigoje padariau viską, ką galiu, kad tokie dalykai liautųsi.

Tačiau nesu iki galo susipažinęs su šia situacija, todėl nenorėčiau komentuoti aistruolių elgesio“, – kalbėjo D. Radonjičius.

Finalo serija dabar kelsis į „Partizan“ areną, kurioje trečiadienį Ž. Obradovičiaus auklėtiniai bandys pratęsti sezoną ir išvengti „sauso“ pralaimėjimo finale.

„Crvena Zvezda“: Nikola Kaliničius 25, Luka Mitrovičius 14, Nikola Ivanovičius 12, Austinas Hollinsas 11 taškų.

„Partizan“: Aleksa Avramovičius 21, Matthias Lessortas 18, Dallas Moore'as 14, Zachas LeDay 11 taškų.

Konflikto vaizdo įrašas:

Adrijos lygos finalo nugalėtojai įgis papildomą argumentą pretenduojant į kito sezono Eurolygos vardinį kvietimą. Tiesa, gali būti ir taip, jog Eurolyga pasirinks abu Belgrado klubus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją