2021-2022 metų sezoną T. Satoransky žaidė Vašingtono „Wizards“ komandoje. „Barca“ rodė didelį susidomėjimą galimu čeko persikėlimu į Katalonijos sostinę.

T. Satoransky taip pat pareiškė norintis sugrįžti į Barseloną, kur žaidė 2014-2016 metais ir ten žaisti kartu su savo tautiečiu Janu Vesely. Pastarasis taip pat rimtai minimas kaip naujas „Barcelona“ pirkinys.

„NBA ir Europa yra tarp galimų mano karjeros stotelių, tačiau kol kas dar nieko nenusprendžiau, – trečiadienį susitikęs su žiniasklaida kalbėjo T. Satoransky. – Kol kas dar konkrečių planų neturiu.“

Įžaidėjas šiuo metu ruošiasi padėti nacionalinei ekipai ateinančiame FIBA pasaulio čempionato atrankos lange birželį.

„Wizards“ komandoje jis šį sezoną vidutiniškai per 16,5 min. pelnė 3,6 taško, atliko 3,3 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo 2,3 kamuolio.

Prieš trejus metus duodamas interviu Delfi T. Satoransky užsiminė, kad ateityje tikrai norėtų sugrįžti į Europą ir būtent į Barseloną, tačiau to dar reikėtų palaukti,

„Visai neseniai pasirašiau sutartį su „Bulls“, o kai ji baigsis po trejų metų, pažiūrėsime, kas nutiks. Jaučiu, kad man dar liko keletas metų NBA. Bet kada nors ateityje grįžti į Ispaniją, į „Barcelona“ klubą būtų puiku. Jaučiu, kad ten man durys vis dar atviros, ir tikrai nesigailėčiau pro jas žengdamas.

Ne viskas matuojama pinigais. Europos krepšinis – puikus, man asmeniškai jis priimtinesnis nei NBA. Eurolyga kasmet vejasi NBA, todėl apsispręsti grįžti nebėra taip sudėtinga kaip anksčiau.“

Visą išsamų interviu su Čekijos krepšininku galite paskaityti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją