11-os Eurolygos klubų susitikimas pasibaigė be didesnių staigmenų. Kaip jau anksčiau buvo pranešama, Eurolyga turės naują vadovybę, o J. Bertomeu bus padėkota už darbą.

Pats J. Bertomeu dar finalo ketverto Belgrade metu teigė, kad nėra oficialiai informuotas apie būsimus pokyčius, nors klubų atstovai su juo apie tai kalbėjo.

Posėdžio metu už J. Bertomeu balsavo 5 klubai.

Pokyčiai bus ir pačioje Eurolygos valdymo struktūroje, kur numatytos direktorių pozicijos. Jas turėtų užimti klubų atstovai arba garsios krepšinio pasaulio asmenybės, tokios kaip Dejanas Bodiroga.

Panašu, kad ateinantį sezoną trijų Rusijos klubų sugrįžimas į Eurolyga nebus įmanomas dėl šios šalies karinės invazijos į Ukrainą, tad atsivers galimybė žaisti trims vardinius kvietimus gausiančioms komandoms.

Tarp pagrindinių kandidatų į minėtas tris vietas yra „Valencia“ ir du ABA lygos finalininkai – Belgrado „Crvena Zvezda“ ir Belgrado „Partizan“. Oficialaus sprendimo šiuo klausimu kol kas nėra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją