Jau birželio 18 dieną A. Macijauską bus galima išvysti unikaliame „Broliai. Karjeros Finalas“ renginyje.

Nors tai Darjušo ir Kšištofo Lavrinovičių atsisveikinimo ir padėkos rungtynės, jose susiburs ir daugiau Lietuvos krepšinio pažibų – tiek palikusių aikštelę, tiek tebetęsiančių profesionalią karjerą. Broliai tuo be galo džiaugiasi: „Labai smagu, kad Macas sutiko žaisti, nes vyresnės kartos sirgaliai jo pasiilgo, o jaunesniems tai bus neeilinė galimybė jį pirmą kartą išvysti žaidžiantį gyvai. Visi prisimenam Arvyduką kaip aukščiausio lygio snaiperį. Pažiūrėsim ar jis dar toks pat vikrus ir ar įsūdys kokį „trajačioką“, – juokavo Kšištofas.

Prikalbinti A. Macijauską išbėgti ant „Avia Solutions Group“ arenos parketo buvo ir strateginis sprendimas. Kšištofas išdavė, jog buvęs kolega bus vienas pirmųjų jo taikinių renkantis komandų sudėtis. „Na, jis tikrai pergalės garantas, bet nesiruošiu pralošti broliui savo paskutinių rungtynių, todėl taikysiuos į Macą ir aš“, – aistringai atšovė Darjušas.

Lavrinovičių socialinių tinklų sekėjai pastarosiomis dienomis yra stebinami vis naujais, rungtynių žaidėjų sąrašą papildančiais, vardais. Šiuo metu jau atskleista, jog brolių finalinėse rungtynėse be jau minėto A. Macijausko pasirodys ir Robertas Javtokas, Simas Jasaitis, Rimantas Kaukėnas bei Ramūnas Šiškauskas su Mindaugu Lukauskiu. Taip pat, žinoma, kad komandas į pergalę ves tituluočiausi Lietuvos treneriai – Antanas Sireika ir Jonas Kazlauskas.

Broliai pabrėžia – po renginio visi norintys galės susitikti su savo mylimiausiais žaidėjais. Ar tai būtų nuotrauka, ar autografas, ar rankos paspaudimas – krepšininkai pasiruošę nudžiuginti kiekvieną.

„Birželio 18 dieną norime atiduoti duoklę sirgaliams. Gal kažkas apie nuotrauką su Lietuvos krepšinio legendomis svajojo jau seniai, bet neturėjo galimybės, todėl mūsų rungtynėse niekas neliks nuskriaustas”, – aiškią žinutę siunčia Kšištofas.

Gerą nuotaiką ir sirgalių bei komandų užsidegimą renginio metu palaikys vedėjas Karolis Tiškevičius, o pertraukėlių metu snausti tikrai neleis scenos uraganas Vidas Bareikis. Susibūrimo kaltininkai rekomenduoja suskubti įsigyti bilietus bilietai.lt, nes jie labai greitai tirpsta. Dalis už bilietus surinktų lėšų bus skiriamos nuo karo Ukrainoje nukentėjusiems vaikams. Rungtynes transliuos TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją