Atrodė, jog patys krepšininkai prieš penktadienio treniruotę mintimis dar dramatiška nesėkme pasibaigusioje dvikovoje su Stambulo „Anadolu Efes“.

Pirėjo ekipos bokštas Moustapha Fallas penktadienį popiet netryško energija ir tai suprantama: po dvikovos ilgai nepavyko užmigti.

„Kai praleidi tokį metimą, nepaleidžia mintys, ką galėjai geriau padaryti, kur, kada priimti blogi sprendimai. Ir taip analizuoji visas rungtynes“, – prisipažino M. Fallas.

Jis kalbėjo su Saša Vezenkovu, kuris paskutinėmis sekundėmis dengė Vasilije Micičių.

„Taip, aptarėme paskutinį epizodą su juo, tai ne jo klaida. Visi atsakingi už rezultatą, turime padaryti išvadas, kas buvo negerai šiose rungtynėse, jog dabar esame čia ir ruošiamės dvikovai ne dėl titulo. Didelis nusivylimas, bet turime tą priimti ir mokytis iš klaidų“, – teigė M. Fallas.

Gynėjas Thomas Walkupas nemano, jog būsimame šeštadienio mače būtinos taktinės permainos.

„Dvikovoje bus svarbūs individualūs pasirodymai, detalės, daromų klaidų skaičius.

Kai pralaimi rungtynes paskutiniu metimu, nėra būtinos esminės permainos taktikoje. Reikia dėmesį atkreipti į smulkias, pozicines detales“, – kalbėjo T. Walkupas.

„Olympiakos“ sirgaliai kūrė neįtikėtiną krepšinio atmosferą, kuomet kovoje su Stambulo „Anadolu Efes“ tribūnose dominavo „Raudonųjų“ armija.

„Gražu, tikrai neįtikėtina. Į finalo ketverto kovas atvyko ir mano brolis, neįtikėtina patirtis būti tokioje atmosferoje. Būti čia – didelė privilegija“, – kalbėjo T. Walkupas.

„Ar sunku bus rasti motyvaciją kovai „Barcelona“? Tikrai ne, jei manai, jog trūksta motyvacijos tavo veikloje, turi pagalvoti, ar esi teisingame kelyje.

Ar matėte tribūnose mūsų sirgalius? Tad nemanau, jog bus problema rasti motyvacijos šioms rungtynėms“, – kalbėjo T. Walkupas.

OLY gynėjas stebėjo antrą pusfinalį tarp „Barcelonos“ ir „Real“ komandų. „Barca“ pusfinalyje žaidė tikrai gerai, skaudus pralaimėjimas jiems. Turėjome laiko iki rungtynių, trenerių štabas paruoš planą, būsime pasiruošę šeštadienio rungtynėms“, – tvirtino T. Walkupas.

Ketvirtadienis, pusfinaliai

19 val. Stambulo „Anadolu Efes“Pirėjo „Olympiakos“ 77:74

22 val. „Barcelona“ – Madrido „Real“ 83:86

Šeštadienis

17 val. Rungtynės dėl 3-ios vietos

„Barcelona“ Pirėjo „Olympiakos“

20 val. Finalas

Stambulo „Anadolu Efes“ – Madrido „Real“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)