Burgoso ekipos prezidentas Felixas Sancho po rungtynių aikštelės viduryje priklaupė ant kelio ir liepė tą patį padaryti visiems „CB Miraflores“ krepšininkams.

Žaidėjai stebėjosi išgirdę tokį reikalavimą, tačiau pakluso ir tribūnose aidint švilpimui klaupėsi ant kelių. Šią akimirką graudinosi ir fanai, ir krepšininkai.

„Visus metus nežaidėme taip, kaip iš mūsų buvo tikėtasi. Praleidome daug progų. Žaidėjai yra kalti dėl to, kas nutiko“, – sakė 33-ejų komandos kapitonas Xavi Rabaseda, kuris 2010 metais yra laimėjęs Eurolygą su „Barcelona“.

Šį sezoną ACB pirmenybėse „CB Miraflores“ iškovojo 10 pergalių ir patyrė 24 pralaimėjimus. Burgoso klubas šį sezoną gynė titulą ir žaidė vienoje FIBA Čempionų lygos grupėje su Vilniaus „Rytu“ bei šventė 4 pergales ir patyrė 2 pralaimėjimus. Abu – būtent prieš „Rytą“.

Aukščiausiame Ispanijos krepšinio divizione „CB Miraflores“ žaidė pastaruosius penkerius metus.

Iš ACB lygos iškrito ir priešpaskutinėje vietoje šį sezoną likusi Andoros „Morabanc“ komanda, kurios žaidėjus po paskutiniųjų sezono rungtynių patys sirgaliai guodė aikštėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją