P. Callesas Hamburge dirbo 2020-ųjų metų.

Anot Vokietijos žiniasklaidos, sėkmingai dirbantis ispanas linkęs ieškoti pasiūlymų gimtinėje. Teigiama, jog krepšinio specialistą vilioja ne vienas didelis klubas įskaitant ir Ispanijos ACB atstovus.

P. Callesas nuo 2015 metų vadovavo Vestos „Rachta“(Vokietija) ekipai, 2019 metais buvo pripažintas Vokietijos „Bundeslygos“ metų treneriu.

„Hamburger Abendblatt“ kandidatais perimti „Towers“ komandos vairą įvardino tris krepšinio specialistus: 47-erių Odedą Kattashą iš Izraelio, austrus 48-erių Raoulį Kornerį ir buvusį Kauno „Žalgirio“ strategą, 40-metį Martiną Schillerį.

„Žalgiris“ M. Schilleriui buvo pirmasis profesionalus klubas Europoje, kuriam jis vadovavo.

Į Kauną 2020-ųjų vasarą atvykęs Šarūno Jasikevičiaus įpėdinis prieš tai tris sezonus treniravo NBA G lygoje rungtyniaujantį Solt Leik Sičio „Stars“ (JAV), o iki tol ėjo asistento pareigas Vokietijos ekipose, taip pat ir nacionalinėje šios šalies rinktinėje.

Nors pirmaisiais metais jis padėjo „Žalgiriui“ apginti šalies čempiono bei Karaliaus Mindaugo taurės savininko titulus ir pasiekė lygų pergalių bei pralaimėjimų balansą Eurolygoje (17/17), nuvilianti naujo sezono pradžia virto ankstyvu atleidimo lapeliu, įteiktu jau spalio 8 d.

Hamburgo klubas Vokietijoje po reguliaraus čempionato pabaigos užėmė 7-ą vietą ir ketvirtfinalyje sieks įveikti Bonos „Telekom Baskets“ ekipą.

„EuroCup“ turnyre „Towers“ pasiekė aštuntfinalį, kuriame nusileido „Valencia Basket“ krepšininkams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją