198 cm ūgio amerikietis šį titulą iškovoja jau trečią kartą per savo karjerą.

Anksčiau analogiškus apdovanojimus 2016 ir 2018 m. jis yra iškovojęs atstovaudamas Maskvos CSKA.

Būtent su šia, dabar iš turnyro pašalinta Rusijos ekipa, K. Hinesas 2016 ir 2019 m. tapo Eurolygos čempionu. Dar du sykius puolėjas Eurolygą laimėjo su Pirėjo „Olympiakos“ (2012 ir 2013 m.).

Visgi šį sezoną patekti į finalo ketvertą ir pabandyti grumtis dėl trofėjaus K. Hinesui nepavyko – traumų išretinta Milano komanda krito turnyro ketvirtfinalyje, turėjusi pripažinti titulą ginančios Stambulo „Anadolu Efes“ ekipos pranašumą (1-3).

K. Hinesas yra vos antras krepšininkas, geriausiai besiginančio žaidėjo titulą iškovojęs daugiau nei du kartus. Beveik nepralenkiamas yra legendinis graikas Dimitris Diamantidis, geriausiai besiginančiu Eurolygoje išrinktas net 6 sykius. Po du kartus tokio pripažinimo yra sulaukę Bryantas Dunstonas ir Walteris Tavaresas.

Geriausiai besiginantį sezono krepšininką rinko Eurolygos klubų treneriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją