Praėjusią vasarą Italijos klubo gretas papildęs aukštaūgis vidutiniškai per rungtynes rinko po 12,8 taško, 7,5 atkovoto kamuolio ir 18,1 naudingumo balo.

Efektyviausių turnyro žaidėjų sąraše M. Jaiteh yra penktas, ketvirtą vietą užima pagal kovą „po lenta“ ir dvitaškių taiklumą (71 proc.).


Žaidėjas, kurio tėvai kilę iš Senegalo ir Gambijos, į simbolinį Europos taurės varžybų penketą išrinktas kartu su bendraklubiu iš Serbijos Milošu Teodosičiumi.

Tokio įvertinimo taip pat sulaukė trys amerikiečiai: Paryžiaus „Metropolitans“ (Prancūzija) įžaidėjas Willas Cummingsas, Bursos „Frutti Extra“ (Turkija) gynėjas Derekas Needhamas, kuris praeityje yra vilkėjęs „Šiaulių“ bei Vilniaus „Ryto“ aprangą, ir Ulmo „Ratiopharm“ (Vokietija) puolėjas Jaronas Blossomgame‘as.

Primename, kad Europos taurės turnyro finale „Virtus“ dėl titulo ir garantuoto kelialapio į Eurolygą trečiadienį namuose kovos su „Frutti Extra“.


Dalinti sezono apdovanojimus pradėjo ir Eurolyga, pirmadienį pasveikinusi Alphonso Fordo vardo prizo laureatą – rezultatyviausiu turnyro krepšininku tapo Stambulo „Anadolu Efes“ (Turkija) gynėjas Vasilije Micičius.

28-erių buvęs žalgirietis, pernai išrinktas naudingiausiu Eurolygos krepšininku, šiame sezone per rungtynes vidutiniškai renka po 18,2 taško. Artimiausią varžovą – „Barcelona“ lyderį Nikolą Mirotičių – serbas lenkia 1,6 taško.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją